Agenda Minimaliseren
Workshop Kijkraam bouwen + zaklampexcursie Rotterdam
Startdatum/tijd: zaterdag 10 maart 2018 16:00 (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada)
Einddatum/tijd: zaterdag 10 maart 2018 23:00 (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada)
Herhaal Event: Eénmalig Event
Belangrijkheid: Normale Prioriteit
Categorie:
Locatie:
Beschrijving:

Om mensen kennis te laten maken met het zaklampvissen door een kijkraam, geven we zaterdag 10 maart een workshop “Kijkraam bouwen”. De workshop wordt gegeven in het clubgebouw van HSV Groot-Rotterdam. Alle benodigdheden voor de workshop worden door RAVON geregeld! Aansluitend is er de mogelijkheid om wat te eten (mocht u wensen hebben m.b.t. het eten, geef deze dan ruim van tevoren aan).

Na het eten gaan we onder leiding van het RAVON personeel zaklampvissen in de omliggende wateren. Een goed moment om uw zelfgebouwde kijkraam eens goed uit te testen! We gaan opzoek naar de rivierdonderpad, maar maken ook veel kans om andere soorten tegen te komen als; brasem, baars, snoek en blankvoorn.

Praktisch: zorg zelf voor regenkleding, laarzen en indien in bezit lieslaarzen of een waadpak. De meeste locaties kunnen vanaf de kant bekeken worden maar in enkele gevallen zal er ook wadend door het water gezocht worden. Indien je een sterke zaklamp bezit wordt uiteraard gevraagd deze mee te nemen. RAVON zal ook enkele lampen meebrengen.

Opgeven kan tot donderdag 8 maart!

Aanmelden bij Fabian Smith (Email: f.smith@ravon.nl). Maximaal 20 deelnemers.

Gemaakt Door Rolf van Leeningen Op dinsdag 30 januari 2018 06:32
spacer
dummy